Παραγγελίες: 211.0124998, 2102477863, 2130331279
Δωρεάν Μεταφορικά
για παραγγελίες άνω των 79 ευρώ 
ΦΙΛΤΡΑ
ανά σελίδα

Converse

Converse

Η εταιρεία CONVERSE είναι μια εταιρεία με εξειδίκευση στα αθλητικά είδη, με έτος ίδρυσης το 1908 από τον Μαρκίς Μιλς Κόνβερς έχοντας ως μητρική εταιρεία την γνωστή σε όλους μας εταιρεία Nike. 

Στην συλλογή της θα βρείτε παπούτσια, τσάντες, σακίδια, ρολόγια, αλλά και διάφορα είδη ένδυσης, όπως μπλούζες, παντελόνια, φόρμες και άλλα. 

Έγινε ευρέως γνωστή λόγω του κλασικού της σχεδίου σε αθλητικά παπούτσια Chuck Taylor, τα οποία έκτοτε έχουν επανακυκλοφορήσει σε διάφορα χρώματα, σχέδια και version, με μικρές ή μεγάλες παραλλαγές, οι οποίες έχουν γίνει λατρευτές από το κοινό.

Ορισμένες από τις συλλογές που περιλαμβάνει το brand είναι: Classic Chuck, Chuck 70, One Star, Jack Purcell.

Τα προϊόντα της απευθύνονται κυρίως στο νεανικό κοινό, για το οποίο φροντίζει να σχεδιάζει και να λανσάρει πρωτοποριακά και μοντέρνα προϊόντα που ανταποκρίνονται και αντικατοπτρίζουν τις νέες τάσεις της αγοράς. 

Οι συλλογές της είναι κάθε φορά εκκεντρικές, ενώ συχνά αντλεί έμπνευση από εκάστοτε ήρωες και πρόσωπα που είναι κάτω από το φως των προβολέων της διασημότητας και αναγνωρισιμότητας. 

Αξίζει να αναφερθεί, πως πολλές συλλογές έχουν δημιουργηθεί σε συνεργασία με μεγάλα ονόματα της μουσικής και ψυχαγωγικής βιομηχανίας, όπως είναι η Miley Cyrus. 

Η Converse κατασκευάζει προϊόντα με υλικά προηγμένης τεχνολογίας, ανθεκτικά και με ιδιαίτερο στυλ, ακριβώς όπως και το κοινό της. Η εκκεντρικότητα, η πρωτοπορία και η δημιουργικότητα, φαίνεται στο brand και το κοινό που την εκφράζει. 

 

Αγόρασε στο Crazy Market όλα τα προϊόντα Converse με εγγύηση χαμηλότερης τιμής και με άμεση διαθεσιμότητα και παράδοση στον χώρο σας ή παραλαβή από τα καταστήματα μας.